Google Chrome, yeni özellikler ekledi!

Akroot
Teknoloji

Google Chrome, kullanıcıları için kullanımı kolaylaştıran yenilikler ekleyerek kendisini geliştirmeye ve güncellemeye devam ediyor. Bu defa iki yeni özellik ekledi. Bunlardan biri şifrenizi kolayca bir arkadaşınıza veya istediğiniz herhangi birine göndermenizi sağlıyor.

Google Chorme'a eklenen diğer yeni özellik ise şifrelerinize notlar eklemenizi sağlıyor. Kullanıcılar şifrelerinin ne ile alakalı olduğunu belirtiyor. Böylece şifre hakkında herşeyi biliyor ve unutmamış oluyorsunuz. Tabi ki google bunun için özel bir alan hazırladı.

Google son dönelerde şifre yöneticisiyle alakadar olup yeni özellikler eklemeye ve geliştirmeye devam ediyor. Bu özelliği keşfeden bir Twitter kullanıcısı oldu ve Google'ın Chrome için "şifre gönder" butonu eklediğini takipçileriyle de paylaştı. 

Google'ın Chrome için başlattığı bu özellik henüz aktif değil, şu an için sadece "şifre kopyalama" butonunu kullanabiliyorsunuz. 

Google Chrome bu özelliğini aktif ettiği andan itibaren şifrenizi paylaşabilecek ve şifrelerinizin yanına unutmamak ne ile alakalı olduğunu unutmamak için not alma özelliğini kullanabileceksiniz.

Şeyda Şen