2021 Yılbaşı Gecesi Film Önerileri

Akroot
Prodüksiyon

En güzel yıl olmayabilir, ancak bu yılın en harika zamanının tadını çıkaramayacağımız anlamına gelmez. Ve tatilleri "normal" gibi kutlayamasak bile, hala şenlikli dekorasyonlarımız ve tabii ki Noel filmlerimiz var. Üstelik bu yıl 4 gün 4 gece süreceğini düşünürsek 😊 bu yıla kadar çekilmiş tüm filmleri bile izleyebilirsiniz. Ancak öncelikli olarak tabi ki yılbaşı için çekilmiş filmleri izlemek keyifli olacaktır. Bu nedenle sizler için seçtiğimiz 5 yeni yıl filmini paylaşıyoruz!

ŞAKRAK JANGLE’IN NOEL SERÜVENİ
2020 1 sa. 59 dk. Müzikal

Güvendiği çırağının ihanetine uğrayan bir oyuncakçı tüm neşesini yitirir. Bu olaydan yıllar sonra hayatına giren kibar ve meraklı torunu ise ona yeni bir umut ışığı olur. Eksantrik bir oyuncakçı ve onun torununun hayatına odaklanıyor. Tuhaf bir adam olan Jeronicus Jangle, macera düşkünü torunu ile birlikte, hayatlarının bambaşka bir hal almasına neden olacak büyülü bir icada imza atar.

Başroldekiler:Forest Whitaker,Keegan-Michael Key,Hugh Bonneville

THE CHRISTMAS CHRONICLES 2
2020 1 sa. 55 dk. Aile Komedileri

Annesinin yeni ilişkisinden mutsuz olan genç Kate kaçar ve kendini Kuzey Kutbu'nda bulur. Burada yaramaz bir elf, Noel'i iptal etmek için planlar yapmaktadır.

Başroldekiler: Kurt Russell, Goldie Hawn, Darby Camp

DOLLY PARTON İLE NOEL MUCİZESİ
2020 1 sa. 38 dk. Müzik ve Müzikaller

Katı yürekli bir kadın, doğup büyüdüğü kasabayı satmaya kalkışınca Noel neşesi aniden yarıda kesilir. Müzik, sihir ve anılar bu kadının fikrini değiştirebilecek mi?

Başroldekiler: Dolly Parton, Christine Baranski, Treat Williams

HOLIDATE 
2020 1 sa. 43 dk. Romantik Komedi

“Holidate”, bayram günlerinden nefret eden Sloane (Emma Roberts) ve Jackson’ın hikayesini anlatıyor. Yalnız oldukları için bayram günlerinde aileleri tarafından yargılanan ikili, hoşlarına gitmeyen garip randevularla boğuşmaktadır. Birbirleriyle tanıştıktan sonra akıllarına dahiyane bir fikir gelir. Bir yıl boyunca tüm bayram tatillerinde birbirleriyle sevgiliymiş gibi rol yapmaya karar verirler.

Başroldekiler: Emma Roberts, Luke Bracey, Kristin Chenoweth 

NOEL HEDİYESİ BOMBARDIMANI
2020 1sa. 35 dk. Romantik Komedi

Titiz bir kongre çalışanı olan Erica Miller terfi almak için elinden geleni yapar. Genç kadın patronunu isteği üzerine Noel dönemi Pasifik’e seyahat etmek zorunda kalır. Erica, burada Amerikan Hava Kuvvetleri üssünü kapatma kararını destekleyecek kanıtlar aramaktadır. Ancak bu karar tropik bölgenin Noel geleneğin yok olmasına neden olacaktır. Araştırma yaparken iyi kalpli bir Hava Kuvvetleri pilotu olan Andrew Jantz ile tanışır. Erica, Andrew ile zaman geçirdikçe ve onun yaptıklarının gördükçe görevini sorgulamaya başlar.

Başroldekiler: Alexander Ludwig, Kat Graham, Virginia Madsen
 

Mutlu Seyirler, Mutlu Yıllar…

Şeyda Şen